ADMIRALBET JE IZNEDRIO NOVOG MILIONERA!  Saznajte kako da naplatite svoje poznavanje sporta
Foto: Promo/AdmiralBet

Da stvar bude još lepša, tih 289 freebeta koje je Marko uložio je prethodno dobio putem promocije Odigraš tiket – puniš freebet, koja igračima donosi do 15% freebeta od svakog uplaćenog tiketa.

Ono što je sigurno je da je Marko ekspet za nemački fudbal, što je dokazao i na svom tiketi. Naime, Mare je odigrao 6 parova (4 iz treće, 2 iz druge nemačke lige) na kojima je predvideo da obe ekipe daju gol u prvom poluvremenu (GGI), i naravno, kako to uvek biva, čak 3 gola su došla nakon 45. minuta! Tri imena koja naš igrač nikad neće zaboraviti su Daniel Elfadli, Marsel Bar i Luka Kleber. Sva trojica su postigli po gol na isteku prvog poluvremena, a ono što je interesantno je da je Kleber postigao izjednačujući gol protiv rezervnog tima Dortmunda svega 8 minuta nakon što je Džulijus Biada bio neprecizan sa penala, čime je obezbedio Marku fenomenalan dobitak.

Na ovaj način Marko je postao novi AdmiralBet milioner i upisao se u knjigu rekordnih dobitaka. Marko majstore, svaka čast i želimo ti još mnogo uspeha u našem daljem druženju!

Svi ostali koji žele da krenu Markovim stopama, registrujete se na AdmiralBet sajtu ili putem Android ili iOS aplikacije i preuzmite 2000 dinara bonusa dobrodošlice, bez depozita. Takođe, prva uplata depozita će Vam doneti 100% bonusa u visini do 40.000 dinara. Sve ostale AdmiralBet promocije možete pogledati ovde.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading