ADMIRALBET VAS VODI U NEZABORAVNU SAFARI AVANTURU
Foto: Promo/AdmiralBet

Nakon Srećne sedmice, u nastavku februara nas očekuje drugi od četiri nedeljna slot turnira – Životinjsko carstvo! Turnir traje od srede 8. februara do ponoći 14. februara, kada će 40 najboljih podeliti fantastičnih 500.000 dinara.

Ovonedeljni turnir, kao što mu i samo ime kaže, biće fokusiran na igre sa životinjskom tematikom, koje su uvek popularne među ljubiteljima slot igara, a spisak svih igara koje učestvuju u promociji možete pogledati ovde. Pored ovog turnira, na AdmiralBet.rs Vas očekuje mnoštvo drugih promocija, kao što je Igra nedelje, u kojoj svake nedelje imate priliku da upoznate neke od najnovijih i najpopularnijih slot igara renomiranih provajdera i da osvojite 50 besplatnih spinova. Ove nedelje na meniju je Burning Wild – gorući voćni slot iz Greentube studija, idealan za hladne zimske dane koju su pred nama.

Ukoliko preferirate virtuelne igre, Kiša freebeta je prognozirana svakog dana u Aviatoru, dok fanove sportskog klađenja očekuje sjajnih 20% freebeta od svakog tiketa koji sadrži igru na poene, asistencije ili skokove 5 ili više ABA igrača, kao i 700% bonusa na parove kojim možete povećati svoj dobitak do neverovatnih 12.000.000 dinara.

Naravno, za učešće u ovim promocijama, neophodno je da ste prethodno kompletirali registraciju putem sajta ili AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Po izvršenoj registraciji dobićete 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, koje možete koristiti odmah, a nakon uplate prvog depozita očekuje Vas dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Za sve igrače koji vole da provode svoje slobodne vreme u svojim omiljenim AdmiralBet lokalima imamo sjajne vesti, jer Vas do 12. februara očekuje flaša Badvajzera gratis na svaka dva naručena. Takođe, AdmiralBet je nedavno uveo i mogućnost dopune korisničkog naloga putem uplate depozita na gotovo hiljadu AltaPay lokacija širom Srbije.

Ne oklevajte, već se otisnite u divljinu i priključite se lovu na novih 500.000 dinara. Zaigrajte izdvojene slot igre i vratite se kući sa bogatim ulovom!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading