TAJNO SLIKAO ŠUMAHERA, PA TRAŽIO MILION EVRA Na pomolu veliki skandal, porodica otkrila detalje
EPA

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher 2013. godine je doživeo tešku nesreću na skijanju i od tada se o njegovom zdravstvenom stanju vrlo malo zna.

Porodica detalje čuva od očiju javnosti i od tada ga niko nije video, ali je sada jedna vest prodrmala medije u Italije.

Italijanska „Republika“ objavila je vest da je jedna osoba iz Šumaherovog okruženja napravila snimke i fotografije legnedarnog vozača Ferarija i da je spremna da ih proda najvećim medijima u toj zemlji za milion evra.

TAJNO SLIKAO ŠUMAHERA, PA TRAŽIO MILION EVRA Na pomolu veliki skandal, porodica otkrila detalje

EPA PHOTO/ATTILA KISBENEDEK/STF

 

 

Prema informacijama koje su se pojavile, porodica zna za postojanje ovih fotografija, ali još ne želi da saopšti javnosti identitet osobe koja pokušava da ih proda medijima. Sa druge strane, italijanski mediji navode da trenutno nijedne novine u toj zemlji ne žele da otkupe i objave pomenute fotografije.

Šumaher je od nesreće okružen isključivo članovima porodice i najbližim ljudima koji mogu da ga vide, a izolovan je najčešće u dvocima u Švajcarskoj i na ostrvu Majorka.

Podsećamo, Šumaher je tokom skijanja sa sinom Mikom u decembru 2013. izleteo van staze i glavom udario u stenu i tada je za njega i njegove voljene počeo najteži period u životu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading