SVI JE PITAJU SAMO JEDNO Ivana Vuleta pričala sa navijačima, pa otkrila kada će u penziju
AP Photo/Matthias Schrader

Ivana je zvaničnom profilu na Instagramu odgovarala je na pitanja navijača. Jedno od njih bilo je i ono, svima nama i ne baš tako omiljeno – kada će penzija? 

Ivana je odgovorom sve obradovala.Trenutno ne razmišlja o povlačenju iz profesionalnog sporta s obzirom na to da je njen odgovor bio:

- Kada moje telo kaže. U ovom stadijumu, samo još više poštujem i cenim svaki dan, trening, takmičenje, sezonu - poručila je Ivana. 

Birmingem domaćin Evropskog prvenstva u atletici 2026. godine

Nema nameru da ode u penziju bez olimpijskog zlata.  

- Dokle god ima smisla ovo što radim, biću spremna da nastavim - istakla je Ivana Vuleta pre nekoliko meseci posle osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu, dok je njen trener rekao:

- Taj ’neuspeh’ na Igrama, gde je bila četvrta, sigurno je uticao na nju i na ceo tim. Da je osvojila olimpijsko zlato od aktivne karijere oprostila bi se u Boegradu. Ali, Ivana je i daje gladna vrhunskih rezultata, a igre su joj nekako dužne. Odlučili smo se za još jedan ciklus, koji je ovog puta kraći, blizu je, za dve godine u Parizu. Uostalom, mesec dana posle Tokija osvojila je Dijamantsku ligu, a posle pola godne svetsko zlato u Bogradu. Sa ovim skokom od 7,06 metara i bila bi olimpijska pobednica u Tokiju - kazao je za Novosti  Obradović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading