50% SLOT BONUSA NA HALLOWEEN ŽURKI U ADMIRALBETU Budite i vi deo strašno dobrog provoda i preuzmite vašu savršenu poslasticu – bonus na Halloween slotove
AdmiralBet

Povodom predstojećeg praznika “Noć veštica”, AdmiralBet vas poziva na veliku Halloween žurku, totalno drugačiju od onih na koju ste navikli!

Nisu vam potrebne kreativne maske i zapravo nije u pitanju samo jedna žurka, već luda zabava koja vas čeka svakog dana do kraja ovog meseca i koja svim posetiocima donosi neodoljivu poslasticu – 50% slot bonus na Halloween igre!

Dobro ste čuli, nije u pitanju nikakav trik! Potrebno je samo da, svake večeri od 20h do ponoći, posetite AdmiralBet žurku i na vaš prvi depozit u tom periodu stiže vam bonus za Halloween slotove.

Za potpuni užitak narednih večeri, predlažemo da isključite svetlo u vašoj sobi i prepustite se slotovima sa izuzetno sablasnom tematikom. Dobro se pripremite, društvo će vam praviti veštice, strašni vampiri, slepi miševi, pauk, crna mačka…i sve to uz zvučne efekte zločestog osmeha Drakule i drugih zastrašujućih melodija karakterističnih za “Noć veštica”.

Oslobodite se straha i dođite već večeras od 20h na AdmiralBet Halloween žurku!

Za one najhrabrije slot igrače, tu je i “Amusnet Strašan Turnir” koji donosi 500.000 miliona dinara.

Ukoliko još uvek nemate AdmiralBet nalog, napravite ga na linku ovde i nakon verifikacije preuzmite bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading