CRVENO-BELIMA DOVOLJAN REMI ZA TITULU  Nastavak dominacije Crvene zvezde i Turbine
M.S.

Crvena zvezda je još jednom demonstrirala svoju moć koju poseduje ova ekipa. Savladana je ekipa Mirijevo veoma ubedljivo. Pobede su zabeležili Kotronias, Ivanov, Veličković, Ristić i Mašić uz remi Antića.

M.S.

 

 

BSKS Napredak je u nadigravanju protiv Beograda bio bolji zahvaljujući pobedama Jandrića protiv Srdavnovićeve, Vulinović protiv Jovanovića i Mitrović protiv Dragića.

PTT je neočekivano savladao ekipu Partizana. Jedinu pobedu za Partizan ostvario je Jakovljević protiv Marića, ali su zato Krgović protiv Stojanovića i Stanić protiv Tišme pobedili i doneli trijumf PTT-u.

Zato je Turbina protutnjala i Banjicom. Tadić,Ivanović,Tasev,Branković i Maša Maksimović ostvarili su pobede uz jedini remi između Petrekanovića i Bojana Maksimovića.

I Lila Ma je neprijatno iznenadila poput Partizana. Presudio je voljni momenat, ali i nedostatak Čabrila na drugoj tabli, jer je pružena šansa drugim igračima. Petrović, Svičević i Strungel su ostvarili trijumf za Radnički, dok je jedinu pobedu za Lilu Ma ostvario Galiot protiv Mihića.

Nakon 10 kola stanje je sledeće:Crvena Zvezda 17,Turbina 15, Partizan 13, Lila Ma i Radnički Zvezdara po 12, PTT i BSKS Napredak imaju po 8, Beograd i Mirijevo po 6, Banjica i Itaka imaju po 1 poen.

U poslednjem 11. kolu sastaju se: Radnički Zvezdara – Zvezda, Turbina-Lila Ma, Itaka -Banjica,Beograd-PTT,Mirijevo-BSKS Napredak.

Videćemo par interesantnih mečeva. To su Radnički- Zvezda ukoliko se sve partije ne završe remijem, Turbina-Lila Ma i derbi začelja Itaka-Banjica koji odlučuje koja ekipa ispada. Ukoliko se završi remijem Itaka opstaje, jer odlučuje treći kriterijum, to je ukupan broj bodova.

Sva pažnja počeće u sredu od 17 časova kada se igraju mečevi poslednje runde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading