(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Snimak šokirao svet boksa: Dečak prolazi kroz brutalnu torturu, a trener mu upućuje strašne reči
Foto: Printscreen

To često dovodi do ozbiljnih zdravstvenih problema. Dešavali su se i smrtni slučajevi, ali borci ne odustaju od radikalnih poteza kako bi izgubili kilažu pred mečeve.

 

 

Jedan jeziv slučaj pojavio se prethodnih dana. Na snimku se vidi 10-godišnji dečak koji se bavi boksom i od kojeg trener traži da skine kilažu pred meč kojeg je imao.

Maleni je vidljivo u ogromnim bolovima. To međutim ne interesuje njegovog trenera koji se kocka sa životom ovog 10-godišnjaka i tera ga na skidanje kilograma.

- Znaš li s kim se boriš? Znaš li to? On takođe gleda ovaj video - poručio je trener dečaku koji se preznojavao u ovom nagovaranju njegovog "stručnjaka".

Ovaj snimak šokirao je svet boksa. Oglasio se prvi čovjek WBC organizacije Maurisio Sulajman koji je ističe da su ovakve stvari nedopustive.

- Ovaj video je uznemirujuć. Toliko je nebrige o skidanju kilograma na svim nivoima. Brutalno i kriminalno je videti da ovaj dečak prolazi kroz ovakvu torturu - rekao je Sulaiman i dodaje:

Ove scene zaista su stravične, posebno jer se radi o dečaku koji ima 10 godina i koji je u sportu iz čiste ljubavi. Srećom, nije došlo do tragedije i on je dobro nakon svega.

Ovakvim ljudima definitivno nije mesto na slobodi i zaslužuju kaznu za maltretiranje dece.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading