NEMA VREMENA ZA TUGOVANJE Naredno veliko takmičenje Ivanu očekuje već za tri nedelje
EPA-EFE/Sascha Steinbach / POOL

Srpska atletičarka Ivana Vuleta, nije uspela da osvoji novu medalju u svojoj bogatoj karijeri na Svetskom prvenstvu u Oregonu u SAD-u, pošto je od postolja uspelo da je zvanično odvoji pet centimetara, a nezvanično nekoliko milimetara prilikom skoka u trećoj seriji. 

Na društvenim mrežama se i te kako polemisalo oko tog skoka, a mnogi smatraju da su sudije napravile veliku grešku i da je on trebalo da bude priznat. 

- Ovo je samo još jedan od onih dana koji će proći kao i svaki drugi - zaključila je Vuleta svoju objavu na društvenim mrežama. 

ŽELEO SAM SAMO ZLATO Duplantis tek iz drugog pokušaja postavio novi svetski rekord: Nisam ni razmišljao o njemu

No dobro, Ivanu već za 21 dan očekuje novi "zadatak" na Evropskom šampionatu na otvorenom u Minhenu, gde će pokušati da se domogne drugog zlata, nakon što je jedno uspela da uzme u Amsterdamu 2016. godine, a dve godine ranije u Cirihu je bila srebrna. 

Na Evropskom prvenstvu, najveća konkurencija za najveći stepenik bile bi joj Malaika Mihambo iz Nemačke, koja je uzela zlato u Oregonu, a dodatno nadahnuće bio bi joj nastup pred domaćim navijačima u Minhenu. Uz nju, tu je i Kadi Sanja iz Švedske, Marina Bek-Romančuk iz Ukrajine, Džezmin Sojers i Lorin Judžin iz Velike Britanije...

Kvalifikacije za takmičenje u skoku udalj kod dama na programu su 16. avgusta od 09.50 časova ujutru na "Olimpijastadionu" u Minhenu, a veliko finale zakazano je za četvrtak, 18. avgust od 20.58 časova. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading