NJEGOVA RUTINA ŠOKIRALA AMERIKU Igrač američkog fudbala obožava kafu, a koristi neobičan dodatak (VIDEO)
Foto: Printscreen

Kvoterbek Kentaki Vajldketsa Vil Luis (23) predviđen je za veliku NFL zvezdu u narednim sezonama, a njegova dnevna rutina šokirala je čitavu Ameriku. Talentovani igrač američkog fudbala obožava kafu, ali je pije na veoma neobičan način - uz majonez!

Talentovani Luis rešio je da to pokaže čitavom svetu, a njegov ritual šokirao je i ljubitelje američkog fudbala i obožavaoce kafe. Vil kafu pripremi obično, kao i svi ostali ljudi koji uživaju u njoj, a zatim u šolju sipa i majonez koji je vrlo neobičan dodatak.

Vil Luis je objasnio ljudima kako je prvi put došao na ideju da sipa majonez u kafu, u čemu je verovatno jedinstven slučaj među profesionalnim sportistima. 

- Ovo nije nešto što sam planirao, to je samo spontana stvar. Doručkovao sam sa devojkom, a zaboravio sam zašto je majonez na stolu u tom trenutku. 'Možda ga neko stavlja u kafu? - rekla je ona.

- "Možda bih trebalo i ja da probam", pomislio sam - ispričao je Vil.

Možda je momak kojem se predviđa da bude jedan od pet najboljih pikova na narednom draftu pokrenuo svetsku revoluciju u načinu na koji se kafa ispija. Videćemo, trebalo bi da majonez u kafi postane popularniji ukoliko on postane jedna od najvećih NFL zvezda, kao što se predviđa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading