PRIČALI O NJEMU KAO DA JE UMRO Oglašavaju se Šumijevi prijatelji, traže objašnjenje koje Korina duguje svetu, on ostala u suzama
EPA

Slavni vozač Formule 1 Mihael Šumaher (53) nije viđen u javnosti još od decembra 2013. godine kada je doživeo jezivu nesreću na skijanju u Alpima. Šumaher je bio u indukovanoj komi iz koje se probudio nakon šest meseci, međutim njegova porodica ga čuva u tajnosti u jednom švajcarskom selu kod Ženeve, a zbog misterioznosti sve češće se javljaju prijatelji koji zahtevaju da čuju objašnjenje koje Korina, Mik i Ralf "duguju svetu".

Tako je poslednji u nizu koji se javio Šumaherov bivši agent i bliski prijatelj Vili Veber koji je u oštrom intervjuu optužio porodicu Šumaher da "laže već devet godina", da bi se usred pokretanja tog skandala supruga Korina pojavila u javnosti.

PORODICA ŠUMAHER LAŽE Oglasio se prijatelj: Pokušali su da me sklone i sakriju istinu o Mihaelu

Šumaher je dobio u sredu Državnu nagradu pokrajine Severne Rajne-Vestfalije za svoj humanitarni angažman, a nagradu je u njegovo ime preuzela supruga Korina. Ona nije mogla da sakrije emocije i rasplakala se kada joj je dodeljena plaketa, a osim nje događaju je prisustvovala i kćerka Đina (25), dok je Mik odsutan zbog bolesti.

Ceremoniji je prisustvovao i Žan Tod, nekadašnji prvi čovek Ferarija za koji je vozio Šumaher, a koji je jedan od retkih koji je imao priliku da poseti Nemca od nesreće na skijanju.

Ono što je pomalo bizarno je što su o njemu svi govorili kao da nije živ i to je pogodilo Korinu.

- Bili smo nepobediv tim. Mihael je voleo svoj posao, a tim je voleo da radi za njega. Nedostaješ nam... Mihael ima divnu porodicu, njegova supruga Korina je jaka žena - poručio je Tod tokom obraćanja i tim rečima je rasplakao Šumaherovu suprugu i rekao da je dobro što plače jer "nije zdravo zadržavati suze".

Mnogo poznatih je inače prisustvovalo dodeli velikog priznanja sedmostrukom šampionu Formule 1 Mihaelu Šumaheru, između ostalog i Kai Ebel, televizijska ikona nemačke.

- Nisam fan crvenih tepiha, ali ovo je važan događaj. Bilo je vreme da dobije nagradu, osvojio je sve sportske, ali ova je politička. Iako je odsutan iz Formule 1 već mnogo godina, svakog dana me pitaju jesam li čuo nešto o njemu. To pokazuje koliko je važan za nas i koliko nam znači - poručio je Kai Ebel.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading