EKSKLUZIVNO Reporteri Alo! proveli dan sa Nikolom Jokićem na hipodromu u Subotici - Sve za konje (FOTO GALERIJA)
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Nikola Jokić, dvostruki MVP NBA lige, i ove godine odmor od naporne sezone pronalazi u konjičkim trkama.

Ništa ga nije omelo da se u subotu nađe na hipodromu u Subotici, na kasačkim trkama u kojima su dva njegova grla nastupala u popodnevnim časovima.

 

Na hipodrom je ušao bez pompe, skroman kao i uvek, obučen u crnu atlet majicu i šorts kao da ide na plažu, sa crvenim kačketom svog konjičkog tima. Delovao je kao da je zakoračio u sopstveni raj, među plemenite životinje koje obožava od malih nogu. Nikakva VIP loža ga nije zanimala, u društvu prijatelja se naslonio na ogradu, tik uz trkačku stazu, i uživao u kasačkom događaju.

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Naravno, čim su ga mališani opazili, usledio je trk ka košarkaškom idolu. Nikola ih je strpljivo nagrađivao autogramima i fotografijama.

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Mirko Skenderović, bivši predsednik Konjičkog kluba Bačka, za Alo! je objasnio šta prisustvo jedne takve superzvezde znači za konjički sport.

- Svi smo ponosni što naša zemlja ima košarkaša kao što je Nikola Jokić. Ujedno smo i presrećni sam što je ovakav čovek ušao u konjički sport. Doneo je nova, brža, jača grla u Srbiju i digao ovaj sport na višu lestvicu - rekao je Skenderović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading