NEVEROVATNA PRIČA RUSKOG PREDSEDNIKA! Kako je Putin "opljačkao" Amerikanca pred čitavim svetom, a niko nije smeo NIŠTA DA MU KAŽE!
EPA

Američki milijarder i vlasnik Nju Ingland Petriotsa sada već davne 2005. godine sreo se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Robert Kraft nije ni slutio da će taj razgovor postati priča za sva vremena.

ROLAN GAROS SKLONIO NOVAKA?! Ogroman propust i bruka Francuza!

Kraft je tokom razgovora izvadio svoj prsten NFL lige sa ugraviranim imenom i prezimenom, a čija se vrednost procenjuje na 5.000 do 10.000 dolara, pokazao ga Putinu kako bi se pohvalio, a onda...

Predsednik Rusije, navodno, stavio je prsten u džep, a kako je Kraftu bilo neprijatno da ga traži nazad, ostao je kod Putina koji ga je "ukrao" od Amerikanca. Verovatno da je i sam Putin shvatio to kao poklon, odnosno znak pažnje.

NEVEROVATNA PRIČA RUSKOG PREDSEDNIKA! Kako je Putin

EPA

 

- Izvadio sam svoj pobednički prsten i pokazao ga Putinu. On ga je uzeo, stavio na ruku i rekao 'Mogu ubiti nekog s ovim prstenom'. Pružio sam ruku, ali on ga je već stavio u džep. Onda su mi prišla tri tipa iz KGB službe, okružili su ga i otišli - rekao je Kraft gostujući u jednoj TV emisiji.

Kako se navodi, Amerikanac je želeo svoj prsten nazad, međutim, njemu je savetovano da ga ne traži nazad kako ne bi "izazvao Treći svetski rat".

- Emotivno sam vezan za taj prsten. Na njemu je ispisano moje ime. Na kraju mi je savetovano da sve izgleda kao da sam Putinu dao prsten kao poklon - poručio je Kraft.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading