KRAGUJEVČANI SPECIJALISTI ZA NOVOBEOGRAĐANE Radnički bolji i u duelu Regionalne vaterpolo lige
SPD Radnički

Vaterpolistima Radničkog iz Kragujevca ne ide baš u Ligi šampiona, ali su postali noćna mora za drim tim iz Novog Beograda, koji su posle finala Kupa Srbije savladali i u devetom kolu, na drugom turniru Regionalne vaterpolo lige.

Počelo je kao što se o pčekivalo. Žestoka borba, igra gol za gol, s tim što je Radnički u prvoj četvrtini stalno bio u minimalnom vođstvu. Do prvog viška od dva gola Kragujevčani su došli sredinom druge četvrtine. U drugom minutu treće deonice peterac je skrivio Vikror Rašović, a kaznu realizovao Marko Radulović, za prednost od tri gola razlike – 7:4.

Ipak, Novobeograđani su uspevali da postepeno smanjuju razliku, da bi na početku poslednje četvrtine golom Dušana Mandića izjednačili – 8:8. Potom je Mandić posle gola Nikole Lukića jpš jednom izjednačio, ali se Miloš Ćuk pšobrinuo za novo minimalno vođstvo Šumadinaca, koje je posle peterca koji je načinio Draško Gogov, Lukić ponovo stupio na scenu i doveo Kragujevčane na dva gola viška, nešto manje od četiri minuta do kraja – 11:9.

Novi Beograd se nije predavao, ali je u igri živaca, Radnički, ipak, uspeo da sačuva vođstvo osam sekundi pre kraja, kada je Lazar Dobožanov odbranio šut Viktora Rašovića.

Sutra (18.50) Radnički će igrati protiv Jadrana iz Herceg Novog.

RADNIČKI – NOVI BEOGRAD 11:10 (3:3, 3:1, 2:3, 3:3)

BUDVA – Gradski bazen. Sudije: Obradović (Herceg Novi) i Savinović (Dubrovnik).

RADNIČKI: Dobožanov 15 odbrana, Branković, Stanojević, Janković 1, Ćuk 1, Krug, Ukropina 1, Pljevančić 1, Toholj 1, Miličić, Lukić 3, Vrlić 2, Todorovski, Radulović 1. Trener: Stevanović.

NOVI BEOGRAD: G. Pijetlović, Rašović, Mandić 4, Tomić, Vučinić 2, D. Pijetlović, Gogov, Martinović 1, Perković, Vlahopulos 1, Drašović 2, Rašović, Fernandez 11 odbrana, Šušiađvili. Trener: Vujasinović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading