KRAJ Selektor Orlova zna u čemu je problem i šta treba uraditi da nas ponovo "ne ubiju"
EPA-EFE/Tibor Illyes

Poraz od Francuske u 3. kolu C grupe 25:29 (7:16) bio je koban po Srbiju.

Orlovi su u grupi završili takmičenje na Evropskom prvenstvu.

Selektor Toni Đerona je naglasio:

- Bio je to ravnopravan meč samo nekoliko minuta. Kada je Žerar nanizao odbrane... Probali smo sa sedmoricom u napadu, dolazili do crte, ali sve je branio, čini mi se devet puta u prvom poluvremenu. U drugom delu smo hteli ljudima da pokažemo da se ne predajemo, da se borimo do kraja. Oni su pokazali zašto su olimpijski šampioni, mnogo su bolji od nas. Mi moramo da nastavimo da radimo i da se nadamo da nas naredni put neće "ubiti" kao večeras. Nedostaje nam iskustva...

Srednji bek Lazar Kukić je dodao:

- Na početku kao da smo bili u grču, stegnuti. Promašili smo mnogo zicera. Prvo poluvreme je bilo kobno. Poslednjih 20-ak minuta je pokazatelj da možemo da igramo sa jakima. Ne tražimo alibi, ali bili smo desetkovani koronom. Istina, svi su izgubili po nekoliko igrača, ali mi smo ostali bez ključnih. Možda smo se i protiv Hrvata previše istrošili i emotivno i fizički, možda je i taj meč ostavio posledice. Nadam se da nismo razočarali.

Mladen Šotić je zaključio:

- Teško je naći prave reči. Drugo poluvreme pokazalo je da možemo, ali ostaje žal za prvim poluvremenom. Krenuli smo nervozno, žao mi što odlične kvalifikacije iz prošle godine nismo krunisali prolaskom u drugu rundu. Ipak, pokazali smo da imamo čemu da se nadamo u budućnosti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading