HRVATI SE PRIBOJAVAJU SRBIJE! Kapiten "kockastih" iznenadio izjavom!
EPA-EFE/Mohamed Abd El Ghany

Kapiten reprezentacije Hrvatske Domagoj Duvnjak  govorio je o predstojećem Evropskom prvenstvu u rukometu koje se od 13. do 30. januara održava u Mađarskoj i Slovačkoj.

Hrvatska je u grupi zajedno sa Francuskom, Srbijom i Ukrajinom.

- Ovo je definitivno drugačija reprezentacija. Mislim da je devet, deset igrača novih na svojim pozicijama i biće nam veliki izazov takvo prvenstvo. Imamo jako tešku grupu, krećemo s najjačim protivnikom. Francuzi su, kako god gledali, apsolutni favoriti u toj utakmici, a onda nas čeka druga jaka utakmica sa Srbijom koja se puno digla, koja je od te Francuske u poslednjim kvalifikacijama uzela tri od četiri boda, pobedila je kod kuće, koja sa španskim selektorom deluje puno ozbiljnije nego onda. Neće reći da imaju jači roster, ali definitivno izgledaju bolje i biće jako zahtevan protivnik - rekao je Duvnjak. 

PEH ZA FRANCUSKU PRED SRBIJU! "Trikolori" bez važnog igrača na EP!

Iskusni srednji bek Kila prizanje da njegova reprezentacija više ne spada u najuži krug favorita.

- Definitivno nismo među favoritima, ne želim da se lažemo. Mladi imaju kvalitet, ali tražiti odmah rezultat od njih ne bi bilo pošteno. Naravno, nije nemoguće, no mi kao tim moramo da funkcionišemo idealno. Ova reprezentacija uvek igra sa srcem - dodao je Duvnjak. 

RUKOMETAŠI RADNIČKOG OSTVARILI PLAN Kragujevčani veruju da će i u plej-ofu mnogima pomrsiti račune

Ističe da na Euru nema lakih protivnika.

- Euro nema slabe utakmice, videli ste da su prošli put u prvom krugu ispali Danska. Svaki put kažemo idemo iz utakmice u utakmicu. Ovaj put to treba shvatiti doslovno. Svaki sportista mora jako dobro da razmišlja - zaključio je Domagoj Duvnjak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading