RUKOMETAŠI RADNIČKOG OSTVARILI PLAN Kragujevčani veruju da će i u plej-ofu mnogima pomrsiti račune
SPD Radnički

Imao je Radnički i blistavih, ali kako Teodorović ističe, i katastrofalnih utakmica, ali su presudne bile obe pobede protiv Crvene zvezde, tako da su se Kragujevčani približili najboljim srpskim ekipama. Teodorović se potrudio da tim igra moderno i brzo, da bude odlično fizički pripremljen, što traži mnogo ozbiljnog zajedničkog i individualnog rada, što je uslov za brzu igru.

Od samog početka, radili smo mnogo na mentalnom treningu i raznim akcijama koje su doprinele da momci u najvažnijim trenucima na utakmicama izgaraju, ponekad i na granici fanatizma. Verujte mi da sam mnogo puta tu pored klupe osetio neverovatan ponos i primetio da se „naježim“ od sreće kada vidim kako se bore jedan za drugoga.

To je, svakako, veliki razlog što je trener Šumadinaca zadovoljan postignutim i veruje da njegov tim neće da razočara kragujevačke ljubitelje sporta:

RUKOMETAŠI RADNIČKOG OSTVARILI PLAN Kragujevčani veruju da će i u plej-ofu mnogima pomrsiti račune

SPD Radnički

 

- Biće mnogo, apsolutno, u svim utakmicama. Svesni smo da klubovi sa većim resursima od nas pripremaju pojačanja u igračkom kadru i spremaju se za ozbiljnu borbu za najviši plasman. Vojvodina, Partizan, Metaloplastika i Dinamo, po mom mišljenju, imaju najozbiljnije namere. Mi ćemo iz prikrajka, kao totalni autsajderi, pokušati da im pomrsimo račune. Znamo šta možemo i neizmerno verujemo u ono što radimo. Takođe, znamo i da će svi nabrojani klubovi nivo svoje igre u plej-ofu podići za još jedan stepenik. Ne sumnjam da ćemo napornim radom i stečenim iskustvom i mi biti rame uz rame sa ovim klubovima. Nisam dobar prognozer, jer uvek kada me pitaju za prognozu, ja kažem da cemo ih „pocepati“, sve redom. Pošto je realnost, ipak, malo drugačija, neka vreme pokaže kakva će preraspodela pozicija biti na kraju takmičenja.

Uz to, Teodorović veruje da će njegov tim, onim što je do sada pokazao i što će pokazati u plej-ofu, privući više gledalaca na tribine kragujevačke dvorane.

Inače, prvo kolo plej-ofa je na programu 12. i 13 februara, a u Kragujevcu eć biti odigran šumadijski derbi, između domaćeg Radničkog i Šamota 65 iz Aranđelovca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading