OLIMPIJSKI ŠAMPION SILOVAO TRENEROVU ĆERKU? Ogroman skandal, slavni sportista se ovako pravda!
Profimedia

Dvostruki olimpijski šampion Janik Anjel optužen je da je silovao maloletnu devojčicu, ćerku svog nekadašnjeg trenera Lajonela Hotera.

Anjel koji je osvojio dva zlata na Olimpijskim igrama u Londonu je uhapšen u Parizu, a protiv njega je podignuta optužba za silovanje. On je tada imao 24, a Naomi Hortner samo 13 godina.

Tužilac u slučaju Edvig Ro-Morizo je na konferenciji za medije otkrio detalje. 

- Janik je priznao, ali je istakao da nije bilo prisiljavanja, odnosno da je nije silovao - rekao je on.

Iz tužilaštva je potom stiglo i saopštenje koje potvrđuje optužbe za silovanje, uz objašnjenje da je razlika u godinama između njih dvoje bila prevelika i da je zbog toga podneta optužba za silovanje i seksualni napad.

OLIMPIJSKI ŠAMPION SILOVAO TRENEROVU ĆERKU? Ogroman skandal, slavni sportista se ovako pravda!

Profimedia

 

Oglasili su se i iz Francuskog plivačkog saveza.

- Savez je informisan o svemu, kao i o tome da je gospodin Anjel priznao optužbe koje mu se stavljaju na teret. Zbog toga ćemo pokrenuti parnični postupak pred sudom - navodi se u saopštenju.

Anjel je pažnju na sebe privukao još davne 2010. godine kada je osvojio Evropsko prvenstvo u trci na 400 metara slobodnim stilom, upravo tada je postavio novi državni rekord, kao i rekord šampionata.

Zatim je dve godine kasnije je na Olimpijskim igrama u Londonu osvojio dva zlata, na 200 metara slobodnim stilom i u štafeti 4x100 metara slobodnim stilom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading