ŠUMADINCI IDU NA PRVU POBEDU Duel Radničkog iz Kragujevca i Dinama iz Tbilisija u Ligi šampiona
Foto: SPD Radnički

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca očekuju da u sutrašnjem (utorak, 20.30) meču petog kola Lige šampiona, na svom bazenu u Velikom parku ostvare prvu pobedu u ovoj sezoni.

Rival im je Dinamo iz Tbilisija, koji kao i kragujevački tim, u dosadašnjem delu takmičenja nije ostvario nijednu pobedu i zauzima poslednju poziciju na tabeli.

Ali, to može da bude varka. Protivnički tim je, u stvari, reprezentacija Gruzije pojačana trojicom internacionalaca iz republika bivše Jugoslavije. To su Srbin Dušan Vasić, Hrvat Marko Jelača i Crnogorac Jovan Sarić.

EKSKLUZIVNO: EPILOG FRKE VATERPOLISTKINJA Posle koškanja u bazenu Srpkinje i Hrvatice se izljubile i zajedno ručale!

- Ovo je za nas izuzetno bitna utakmica, prva u kojoj smo favoriti. Sigurno je da imamo imperativ da osvojimo prva tri boda, čemu težimo od početka sezone. Dinamo je iskusna ekipa koja u tom sastavu igra već desetak godina i učestvuje sa reprezentacijom na svetskim i evropskim prvenstvima. Igraju atipični vaterpolo, prilično agresivno, na šta moramo da odgovorimo većom željom i voljom i većom agresivnošću. Neće biti lako, ali od utakmica u Splitu naša ekipa je dobila željene obrise i nadam se da ćemo nastaviti podizanje nivoa forme - kaže Uroš Stevanović, trener Radničkog.

I Nikola Lukić, koji je sa 38 golova najbolji strelac ekipe Radničkog u aktuelnoj sezoni, smatra da je vreme za prvu pobedu u Ligi šampiona.

BRUTALNA TUČA SRPKINJA I HRVATICA! Nikad viđena frka u bazenu, jedna igračica završila u bolnici! (VIDEO)

- Kao i u svaku utakmicu, ulazimo maksimalno motivisani. Imamo manjih zdravstvenih problema, ali mislim da nas to neće preterano poremetiti u želji da ostvarimo prvu pobedu. Nadam se da će publika doći u što većem broju i pomoći nam da ostvarimo taj cilj - ističe Lukić.

Ulaznice, po ceni od 500 dinara, ljubitelji vaterpola mogu da kupe na info pultu bazena SPD Radnički u Velikom parku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading