EKSKLUZIVNO: EPILOG FRKE VATERPOLISTKINJA Posle koškanja u bazenu Srpkinje i Hrvatice se izljubile i zajedno ručale!
Srđan Aleksić

 

Nemile scene sa srećnim krajem na ženskoj utakmici vaterpolistkinja splitskog Jadrana i novosadske Vojvodine u mađarskom Šentesu u Dunavskoj ligi.

BRUTALNA TUČA SRPKINJA I HRVATICA! Nikad viđena frka u bazenu, jedna igračica završila u bolnici! (VIDEO)

Tokom dana je senzacionalistički odjeknula vest da su se na pomenutoj utakmici u bazenu razmenjivali udarci pesnicama igračica dve ekipe i da je jedna od vaterpolistkinja Jadrana zbog povrede oka čak završila u bolnici. U ekskluzivnom razgovoru za Alo.rs Slađana Brezgić ,trener Novosađanki, do detalja je opisala incident koji je na kraju u medijima poprimo mnogo veće razmere u odnosu na ono što se zaista i desilo.

Da, iz velike tenzije je došlo do koškanja, guranja, ali naša sagovornica tvrdi da nije bilo opšte tuče kao što se to u prvi mah predstavljalo u javnosti.

- U principu, jeste došlo do hoškanja u bazenu. Desila se konkretna situacija da su njihove četiri igračice potopile jednu našu, tu su devojke iz Vojvodine krenule da ih razdvoje, a onda je nastao metež. Nikakva tuča se nije desila, samo koškanje i raspravljanje - objašnjava Slađana Brezgić.

EKSKLUZIVNO: EPILOG FRKE VATERPOLISTKINJA Posle koškanja u bazenu Srpkinje i Hrvatice se izljubile i zajedno ručale!

Srđan Aleksić

 

Ona je, dalje, opisala kako je do pomenute situacije došlo.

- Sve je počelo tokom igre, mi smo bile u fazi napada, gde je jedna naša igračica izvela “šraubu”. A onda je jedna hrvatska vatrpoliskinja došla da pomogne saigračici prilikom odbrane i tada je naletela na ruku naše vaterpolistkinje. Naglašavam, u žaru borbe je nastala ta famozna povreda - izjavila je Slađana.

Trener Vojvodine naglašava da se takve povrede dešavaju u bazenu.

- Nama je žao što se to desilo, ali nema govora da je bilo reči o nameri. Tu je utakmica zaustavljena, sudija je zbog povrede izveo igračicu i nikakve kazne nije bilo. Tek posle utakmice smo saznale da je devojka povređena.

Rezultat je završen u korist našeg kluba (službeno - 5 :0), a trener Vojvodine nam pojašnjava zašto su se sudije opredelile za takvu odluku.

 - Utakmica je završena službenim rezultatom zato što one nisu htele da nastave meč, iako smo mi želele, pa je zato i proglašena naša pobeda. Poenta cele priče je da smo trener Jadrana i ja sve vreme smirivali tenziju, imamo izvanredan odnos. Tokom boravka u Mađarskoj dva tima su se družila i provodila vreme zajedno. Posle završetka susreta išle smo na zajednički ručak sa igračicama Jadrana, gde smo se družile i smejale. Jedva smo čekale da čujemo šta je sa povređenom igračicom i u kakvom je stanju.

Za kraj Slađana objašnjava kako je u javnosti cela situacija pogrešno shvaćena:

- Najveći utisak je svakako taj da su se nakon završetka utakmice oba tima srdačno pozdravila i izjubila, kao i da smo ispratili jedne druge na put, tako da je o bilo kakvim tenzijama a kamoli tučama suludo govoriti - zaključila je Brezgić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading