SELEKTOR ODUŠEVLJEN! Bregar: Ponosan što smo najzad pobedili CG!
EPA-EFE/Kai Foersterling

Ženska rukometna reprezentacija Srbije posle preokreta savladala je sinoć Crnu Goru sa 27:25, na startu takmičenja u drugoj fazi Svetskog prvenstva u Španiji.

- Kada smo pripremali ovu utakmicu, znao sam da ćo imati problema sa njihovom brzom igrom i sa igračima kao što su Pletikosić i Grbić i pivotmeni. Na poluvremenu smo se u svlačionici dogovorili da budemo mnogo bolji u odbrani, napad je bio u suštini dobar. Uspevali smo da budemo dobri u realizaciji, neke stvari smo i promašivali. Ipak ključa uspeha je bila odbrana u drugom poluvremenu, Crna Gora je u tom periodu postigla samo sedam golova - rekao je Bregar.

Podigli smo se, imali dobar psihološki momenat i to smo i iskoristili, dodao je on.

- Crna Gora je pala i na kraju sam baš ponosan što je Srbija najzad uspela da savlada Crnu Goru. U svakoj utakmici, ako imaš dobru odbranu, možeš da pobediš. To je bio problem protiv Rusije, igrali smo na nekom nivou pa je ja verujem usledio pad zbog crvenog kartona. Sada opet prvo poluvreme nije bilo dobro, ali smo u drugom bili mnogo bolji. Veoma sam zadovoljan kako smo od minusa u prvom poluvremenu drugo poluvreme uspeli dobro da odigramo i da dobijemo za 6 golova - poručio je Bregar.

Rukometašice Srbije sutra od 18 sati igraju protiv Francuske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading