NOVOBEOGRAĐANI SU SPREMNI Šabac za kraj teškog ciklusa
Đorđe Kostić

Duel sa Šapčanima na programu je u petak od 21 sat i 15 minuta na bazenu „11. april“, a Novobeograđani kao jedina neporažena ekipa u u domaćem šampionatu imaju ulogu velikog favorita. U prilog tome  svedoči i podatak da je ekipa trenera Vladimira Vujasinovića minule srede je na stratu turnira Regionalne lige savladala Šabac sa 14:8.

- Imali smo izuzetno naporan niz mečeva na tri fronta, u domaćem šampionatu, regionalnom takmičenju i Ligi šampiona. Duel protiv Šapca će nam biti poslednja utakmica u tom zgusnutom rasporedu i takve utakmice umeju da budu veoma teške za igranje – kaže pomoćni trener Novog Beograda Đorđe Filipović i dodaje:

- Ipak, nadam se da ćemo biti maksimalno spemni i fokusirani i da će igrači profesionalno odraditi svoj deo posla. Ovaj duel zahteva maksimalnu ozbiljnost. Protiv Šapca smo igrali na startu turnira Jadranske lige pre samo nekoliko dana. Iako smo pobedili, taj meč nismo odigrali sjajno. Međutim, ubeđen sam da ćemo ovoga puta pružiti bolju partiju, da ćemo zabeležiti pobedu i tako zadržati maksimalan učinak u domaćem prvenstvu – konstatovao je Filipović.

Mladi prvotimac Novog Beograda, osvajač zlatne medalje sa juniorskom reprezentacijom Srbije na svetskom prvenstvu ove godine, osmanaestogodišnji Vasilije Martinović ima sve značajniju ulogu u timu. Pred duel sa Šapčanima uveren je u trijumf:

- Iza nas je veoma naporan period. Odigrali smo veliki broj utakmica u kratkom vremenskom roku. Ekipa je prilično fizički i psihički potrošena, ali idemo dalje. Pred nama je utakmica protiv Šapca i sigurno ćemo imati želju da taj meč odigramo na višem nivou nego što je to bio slučaj u duelu u Jadranskoj ligi pre samo nekoliko dana. Potrudićemo se da i ovaj meč na najbolji način iskoristimo za uigravanje svih linija u timu – zaključio je Martinović.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (0)

Loading