Gradonačelnik Bakić: Raduje me realizacija projekata namenjenih našim najmlađima
Strahinja Babović

„Realizacija projekata namenjenih našim najmlađima uvek me posebno raduje. Grad Subotica vodi politiku uravnoteženog razvoja svih škola, pa smo proteklih godina jednako obnavljali i unapređivali uslove i u centralnim gradskim školama, i u školama u predgrađu, ali i u seoskim sredinama, poput Novog Žednika, Đurđina, Starog Žednika i Bikova“, naglasio je gradonačelnik
Bakić.

Naveo je da Osnovna škola „Sečenji Ištvan“ ima tradiciju dugu 165 godina i 950 učenika raspoređenih u četiri objekta, da u objektu škole u Šabačkoj nastavu pohađa 140 đaka i da će rekonstrukcija školskog terena podići kvalitet nastave fizičkog vaspitanja na viši nivo.

 

„Ovaj sportski teren će i unaprediti život svih mladih ljudi sa teritorija mesnih zajednica 'Pešara', 'Zorka i 'Kelebija', jer će im biti na raspolaganju, u dogovoru sa Upravom škole. Poželeo bih direktorici i đacima škole, kao i mladima sa područja ove tri mesne zahjednice da rekonstruisani, multifunkcionalni teren koriste u zdravlju i da se trude da on što duže traje. Zahvalio bih se ljudima sa teritorije Mesne zajednice 'Peščara' i direktoru Javnog preduzeća za upravljanje putevim, urbanističko planiranje i stanovanje za logistiku pruženu u realizaciji ovog projekta.  Grad Subotica će u narednom periodu nastojati da još više ulaže i u škole, i u izgradnju kompletne infrastrukture na teritoriji našeg grada“, poručio je gradonačelnik Stevan Bakić.

Gradonačelnik Bakić: Raduje me realizacija projekata namenjenih našim najmlađima

Strahinja Babović

 

Direktorka OŠ „Sečenji Ištvan“, Vesna Vajs, izrazila je zahvalnost gradonačelniku Bakiću i Gradskoj upravi što je sportski teren u objektu škole u Šabačkoj ulici, koju pohađaju učenici od prvog do četvrtog razreda, obnovljen i spreman za upotrebu u godini kada ova osnovna škola obeležava 165 godina postojanja i rada.

„Verujem da ćemo ovaj sportski teren, koji ima višestruki značaj ne samo za našu školu već i za mesnu zajednicu u kojoj se objekat nalazi,  dugo koristiti, kako za organizovanje raznih sportskih aktivnosti i manifestacija tako i za časove fizičkog vaspitanja, tim pre što u ovom školskom objektu nemamo fiskulturnu salu“, rekla je Vesna Vajs.

Gradonačelnik Bakić: Raduje me realizacija projekata namenjenih našim najmlađima

Strahinja Babović

 

Obilasku rekonstruisanog sportskog terena prisustvovali su i načelnik Severnobačkog upravnog okruga, Bojan Šoralov, i članovi Gradskog veća Grada Subotice, Srđan Samardžić i Nataša Aleksić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading