SVE PRŠTI U FONTANI! Mladost i Bata Ćosić maksimalni, Rastina i dalje bez poena
M. Stanković

U prepodnevnom kolu postignuti su ovi rezultati:

SVE PRŠTI U FONTANI! Mladost i Bata Ćosić maksimalni, Rastina i dalje bez poena

M. Stanković

 

Očekivano, ali ne i toliko lako, glavni favoriti nastavljaju pohod ka prvom mestu. Bata Ćosić je više nego ubedljivo savladao Somborski ŠK i naterao ga dobro da se zamisli kako da opstane. Mladost je rutinski savladala ekipu Poleta, dok je Bačka Pačir jedva došla do boda iako se činilo da će da izgube meč protiv Vojvodine. Car Uroš se spasao poraza od domaćina trijumfom mladog Ljepića koji je pobedio na šestoj tabli. Senta je pobedom nad Krajinom pokazala da će se žestoko boriti za opstanak, dok Krajina poput Somborskog ŠK nema ni poen. Mladenovo i Kraljica su odigrali borbeni meč, koji je završen remijem, što ne odgovara ni jednoj ekipi.

Rezultati 3.kola:

SVE PRŠTI U FONTANI! Mladost i Bata Ćosić maksimalni, Rastina i dalje bez poena

M. Stanković

 

 

Car Uroš je zabeležio važnu pobedu nad Sentom. Pobedu donose poslednje dve table. Bata Ćosić je pobedio Bačku Palanku, ali je borba bila teška i rezultat previsok za tok meča. Kraljica i Somborski ŠK su odigrali vratolomni meč, a na kraju nerešeno zasluženo. Mladost je nošena Stamenkovićem i Grčićem došla do novog trijumfa, ovoga puta nad Mladenovom. Bačka Pačir je tesno pobedila Polet. Jesenski i Grabrić su doneli taj trijumf. Krajina je odigrala na sve ili ništa protiv jake Vojvodine. Na kraju nerešeno, što im može dati nadu za dalji tok lige.

Na tabeli Bata Ćosić i Mladost vode sa po 9, Bačka Pačir 7, Car Uroš i Petrovaradin 5, Bačka Palanka 4, Senta 3, Vojvodina i Somborski ŠK po 2, Mladenovo i Krajina 1 i Rastina bez bodova.

U narednom kolu koje se igra u ponedeljak od 17 časova, sastaju se: Senta – Vojvodina, Polet - Krajina, Mladenovo – Bačka Pačir, Somborski – Mladost N. Pazova, Bačka Palanka – Kraljica i Car Uroš – Bata Ćosić.

Svaki meč mora da se odigra ozbiljno, jer su u pitanju nijanse. Videćemo šta donosi nastavak ove uzbudljive lige već u 4. kolu. I na kraju treba srediti misli i prespavati mirno noć nakon uraganskog dana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading