HRVATI KUKAJU! Komšije gledaju u naše dvorište: Kako da igramo kad Srbi imaju 70.000 evra za zlato, a mi...
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Srbija je uzela zlato, Hrvati su podbacili...

- Da li mislite da je normalno kada naši igrači čuju da imaju nagradu za zlato 25.000 evra, a Srbi 70.000, dok Mađari ili Italijani imaju 100-120.000!? Dobro, ne idemo mi na OI zbog novca, ali sve to negde ostavlja nekakav trag - kaže Tucak.

Govorio je i o meču u kojem je Hrvatska bila bolja od Srbije.

- Odigrali smo sjajnu utakmicu i napadački, sa 14 postignutih golova, a mislim da smo ih odbrambeno, pogotovo sa igračem manje, potpuno neutralisali. Na 14:9 je utakmica bila gotova. Oni su imali 20 igrača više. Mi smo odlučili na pripremama da ćemo ih napadati u liniji, da nećemo dozvoliti da nam Mandić ili Filipović ulaze unutra sa tri-četiri mahanja, jer su to „ljudi ubice“. Mislim da smo ih u tom delu strašno iznenadili. Dobili smo tu utakmicu, rešili smo direktno plasman u četvrtfinale.

Protiv Mađara su završili priču u Tokiju.

- Svaka utakmica na turniru je posebna priča, kada se završi grupa onda dolazi ono najvažnije, a to je četvrtfinale, koje smo mi na velikim takmičenjima uvek prolazili. Nažalost, ovaj put smo poklekli pred protivnikom, a ja ni danas neću reći da je Mađarska bolja od nas - podvukao je Ivica Tucak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading