NE MOGU DA PREBOLE! Marko je izabrao Srbiju pre Hrvatske i napravio potpuni haos! Ovo je prava istina!
Zsolt Szigetvary/AP

Legenda hrvatskog vaterpola Joško Kreković dotakao se u velikom intervjuu za "Indeks" srpskog vaterpola, a osim velikih uspeha naših selekcija pričao je i o Marku Raduloviću. 

Radulović, koji je rođeni Riječanin, nedavno je odlučio da nastupa za reprezentaciju Srbije, sa kojom je letos postao prvak sveta.

Igrom sudbine, naša reprezentacija je u četvrfinalu pobedila Hrvatsku, reprezentaciju za koju je Radulović nekada nastupao.

Prema Radulovićevim rečima niko ga nije zvao da igra za Hrvatsku, a sada je Joško Kreković to opovrgao. 

"Smeta to što se u poslednje vreme po medijima potencira da je Radulović odabrao Srbiju jer niko nije računao na njega. To nije tačno. Istina je sasvim drugačija", otkrio je Kreković. 

NE MOGU DA PREBOLE! Marko je izabrao Srbiju pre Hrvatske i napravio potpuni haos! Ovo je prava istina!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Radulović je nastupao za mlađe selekcije Hrvatske sa velikim uspehom, ali po rečima Krekovića kada je prešao da igra u Srbiju, više se nije javljao. 

"Bio je član U-18 reprezentacije na SP-u Mađarskoj, a iduće godine bilo je U-20 SP. U junu 2019. Radulović je prešao iz Primorja u Vojvodinu. Savez i ja kao selektor uredno smo mu poslali poziv za pripreme reprezentacije, no nismo dobili nikakav odgovor. Kontaktirali smo Vojvodinu, a oni su nam rekli da Radulović više nije njihov član, ali da će ga obavestiti", dodao je on. 

Hrvatski stručnjak je prema svojoj verziji za prelazak Radulovića u tabor Srbije saznao od majke vaterpoliste. 

"Ipak, nije nam se javio i javili smo se direktno njegovoj majci, koja nam je rekla da je Marko odlučio da nastupa za Srbiju. Tako da je laž da ga dve godine niko iz HKS-a nije zvao. Na kraju, u kancelarijama Saveza postoje i mejlovi koji dokazuju ovo što vam sad pričam", naveo je Kreković za "Index".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading