SPORTISTI U HUMANOJ MISIJI!  Srbijo, pomozi: Još 700.000 evra za malog Boška!
Foto: privatna arhiva

Trka za ozdravljenje šestomesečnog dečaka Boška Guglete iz Novog Sada, koji boluje od spinalne mišićne atrofije tipa 1 i koji se nalazi na respiratoru. Hitno mu treba novac za lečenje što prepoznaju mnogi humanitarci, a apel preko "Alo!" još jednom upućuju i fudbaleri Crvene zvezde koji su izdvojili značajna sredstva.

SPORTISTI U HUMANOJ MISIJI!  Srbijo, pomozi: Još 700.000 evra za malog Boška!

Foto: Budi human

 

- Do nedelje u podne preostalo je da se prikupi još 700.000 evra, molimo sve ljude dobre volje da se uključe u humanitarnu akciju za malog Boška. Hitno je - naglašavaju fudbaleri Crvene zvezde.

Juče se još jedan poznati humanitarac pridružio humanoj akciji. Trkač Aleksandar Kikanović Kikan se ujutro upustio u ozbiljan atletski izazov - krenuo je od Loznice ka Novom Sadu na put dug 125 kilometara, praveći pauze u Šapcu i na Fruškoj Gori.

Podsećamo, malom Bošku život zavisi od najskupljeg leka na svetu koji bi trebalo da primi što pre, a koji košta neverovatnih 2,1 milion dolara!
Dečaku su sredstva, osim za terapiju Zolgensma, neophodne i za bolnički boravak u inostranstvu, rehabilitaciju, fizikalnu i druge terapije, za laboratorijske analize, ortopedska pomagala, medicinske aparate, kao i za putne troškove i smeštaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading