BEZ DLAKE NA JEZIKU! Sinančević: Iscrpljen sam, duplo su spremniji od mene!
EPA-EFE/YAHYA ARHAB

Samo, zbog iscrpljenosti, to nije bilo moguće u finalu.

- Naravno da sam zadovoljan, ali mogu sigurno mnogo bolje. Međutim, ne danas, jer sam se osećao mnogo iscrpljeno. To je i posledica toga što je plan bio da u putu ne spavamo uopšte da bih ovde spavao noću. Ali, nisam uspeo ovde da sklopim nekoliko sati, a kamoli više što bi bilo normalno- izjavio je on.

Ističe da je van forme, ali i da je sedmo mesto rezultat na koji treba biti ponosan.

- Veliko je sedmo mesto, finale Olimpijskih igara. Posle prva tri hica mislio sam da ću doći do 21,50. Verovao sam da sam toliko vredeo. Ali, za više sigurno nisam, jer nemam formu kao što sam imao pre mesec dana, kada sam na treninzima bacao preko 22 metra. Tada sam se nadao da ću se ovde boriti za medalju.

Smatra da njegov rezultat dobija na značaju kada se uračuna da je debitant na Olimpijskim igrama.

- Ovo su moje prve Olimpijske igre. Na prvom Svetskom prvenstvu pre tri godine bio sam među 12, na prvom evropskom ove godine među šest, sada sedmi... Mislim da je to za debitanta veliko. Idemo dalje, videćemo se narednih godina. Moram više da treniram. Kratko sam u atletici - kaže Sinavčević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
gedža

09.08.2021 08:23

Nema veze Armine, imao si dobro takmičenje. Biti sedmi na svetu ne može svako. Sve to ide u rok službe koja se zove iskustvo. To iskustvo možeš da stekneš jedino na ovaj način. Srećno na sledećem takmičeenju i hvala za ponosno predstavljanje Srbije u svetu.