REČI MARINE MALJKOVIĆ ODJEKUJU JAKO! Mala Srbija da pobedi Kinu? To će ostati za sva vremena...
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Imale smo ogromnu želju da pokažemo da nismo još rekli ono naše, našu poslednju reč, da nećemo da završimo ovde. Koliko god smo igrali ružnu košarku, gubili lopte, pravili greške, pokazali smo da je to što krasi ovaj tim zajedništvo i energija i sigurna sam da su sve moje košarkašice to rekle. U nekim momentima je zaista teško, Olimpijske igre su teško takmičenje, najteže psihološki, posebno ako dolaziš sa osvojenom medaljom - rekla je Marina.

Nastavila je u istom ritmu.

- Imali smo mi određenih problema, Sonja je imala kovid... Niko nije kukao, nismo mnogo pričali o tome, ne tražimo alibi nikada. One su shvatile poruku, znaju da verujem do kraja u njih. Mogu da pobede svakog kada ovako igraju.

Zaključila je da je neverovatno da je jedna Srbija od 7.000.000 stanovnika uspela da savlada Kineskinje, koje su najbolje u poslednjih 15 godina.

- Uz Japan, to je najjača ekipa u Aziji. To su mnogo jaki timovi, ovo je ponajbolja selekcija Kine u poslednjih 15 godina. Ovo je danas bio tim kao jedan u svakom momentu. Ženska košarkaška reprezentacija je to dokazala, u pobedi protiv Španije u Valensiji. Jedna mala Srbija da pobedi Kinu, vau, to će ostati za sva vremena. Kada se osetim to u njima, to se oseti u vazduhu. Ako ovako izađu, i časno da izgube, ja ću im čestitati - zaključila je Marina Maljković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading