NIJE KRAJ? Milica Mandić napada zlato i u Parizu!?
Printskrin

Milca Mandić je nakon zlata u Londonu osvojila najsjajnije odličje i u Tokiju. U finalu je savladala Da Bin Li iz Južne Koreje (10:7).

"Ovo nisu samo moje zasluge, da nije bilo celog tima, porodice, verenika ne bih bila ovde. Jako sam emotivna, ponosna na podršku i divne ljude koje imam ispred sebe, gurali su me do maksimuma. Htela sam poslednje Olimpijske igre da završim onako kako dolikuje", počela je Milica izjavu za "RTS".

Ističe da joj je bilo teže u Tokiju nego u Londonu.

"Uspeh je veći sada. Strani mediji su stalno pričali da uspeh ne može da se ponovi. Tu smo da idemo protiv svih šansi. Išla sam sa verom u sebe, znala sam koliko verujem, koliku podršku imam. Išli smo protiv svih šansi i našli se na podijumu."

NIJE KRAJ? Milica Mandić napada zlato i u Parizu!?

EPA-EFE/RITCHIE B. TONGO

 

Voditelj je zamolio Milicu da razmisli o završetku karijere i da se pojavi i 2024. godine u Parizu.

"Za samo tri godine, to mi i trener samo kaže. Prvo mi treba jedan odmor da se slegnu utisci, da razmislim o tome gde smo pošli i odakle smo krenuli što je najvrednije od svega. Ako planiram da nastavim da znam da imam jaka leđa."

Srbija svakako ne treba da brine za budućnost tekvondoa, tu je Tijana Bogdanović koja je već osvojila dve medalje na Olimpijskim igrama (srebro u Riju i bronzu u Tokiju).

"Za Tijana Bogdanović mogu da kažem je ne moja naslednica, već da u Parizu može da nastavi niz i da osvoji jednu koja nedostaje. Izvanredna je devojka i zaslužila je da bude prva. Srećna sam što smo uspeli da osvojimo zajedno medalju. Nemam reči za nju. Prošle smo kroz dosta toga zajedno, kroz muke, lepe trenutke srećne smo što smo zajedno uzeli medalju, na mojim poslednjim Igrama. Hvala Srbiji", poručila je Milica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading