SE*SI RUSKINJA ZASENILA SVE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Vređali su je u Riju, a sada je zanosna plavuša došla da im se osveti! (FOTO)
Printscreen/Instagram

 

Atraktivna plivačica već na startu takmičenja pokazala da želi medalju.

Ruska plivačica Julija Jefimova plasirala se u polufinale trke na 50 međa leđno sa vremenom 1:06:79. Osvajačica srebrne medalje iz Rija ostavila je bez daha mnoge u vodenoj dvorani u Tokiju, ponajviše zbog atraktivnog izgleda.

Jedna od nejseksepilnijih sportistkinja u Riju ponovo je zablistala, a mnogi muškarci jedva čekaju da je vide u bazenu. Ove godine će imati prilike da je mnogo puta gledaju, s obzirom da se takmiči u nekoliko disciplina.

Podsetimo, Julija se našla na udaru na prethodnim Olimpijskim igrama u Brazilu kada je u finalu završila kao druga iza Amerikanke Lili King, koja je nakon toga optužila jer nastupa pod zastavom države koja je imala veliki broj sportista pod dopingom.

- Ne volim nekoga ko vara - rekla je medijima Lili King tada, uz nepristojne gestove ka Juliji, koja je završila uplakana sama na postolju pognute glave, dok joj je publika zviždala.

Sada je Julija spremna da joj se revanšira...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading