OPTIMISTIČNA PROGNOZA! Srbiji devet medalja na Igrama u Tokiju, dve zlatne!
EPA/MICHAEL REYNOLDS

Srbija je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojila osam medalja, a sudeći prema prognozama agencije Asošiejted pres (AP), u Tokiju bi naš Olimpijski tim trebalo da nadmaši taj rezultat. 

Po prognozi AP-a, najsjajnije odličje u Tokiju osvojiće prvi teniser sveta Novak Đoković i karatistkinja Jovana Preković koja će se takmičiti u kategoriji do 61 kilograma.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije, koja je nedavno osvojila Evropsko prvenstvo, u Tokiju će se popeti stepenik više u odnosu na Rio de Žaneiro 2016, pošto joj agencija AP prognozira srebrnu medalju.

OPTIMISTIČNA PROGNOZA! Srbiji devet medalja na Igrama u Tokiju, dve zlatne!

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg

 

Zlato će, po AP-u, pripasti Amerikankama, a bronza Australiji.

Zanimljivo da AP predviđa da će naši vateprolisti osvojiti srebro pošto će u finalu izgubiti od Hrvatske. 

OPTIMISTIČNA PROGNOZA! Srbiji devet medalja na Igrama u Tokiju, dve zlatne!

EPA-EFE/ANTONIO BAT

 

AP je Srbiji prognozirao još jedno srebro u timskim sportovima i to u basketu 3x3. Po AP-u, od Srbije će biti bolja selekcija Poljske, dok će bronzu osvojiti Letonija.

Kada je reč o ekipnim sportovima, AP kao osvajačice medalja nije naveo žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije, aktuelne svetske i dvostruke uzastopne evropske prvakinje i vicešampionke OI.

Po AP-u, na pobedničko postolje u ženskoj odbojci će se popeti SAD, Kina i Brazil.

Medalje bi Srbiji, po AP-u, trebalo da donesu i kajakaš Strahinja Stefanović (srebro), džudista Aleksandar Kukolj (bronza), rvač Mate Nemeš (bronza) i Zorana Arunović u streljaštvu (bronza).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading