JURIŠ NA EVRO TITULU Najbolji igrač sveta potpisao za klub iz Beograda!
Foto: Vladimir Marković

Vaterpolo reprezentativac Srbije Dušan Mandić potvrdio je da posle šest godina napušta italijanski Pro Reko i karijeru u nastavlja u VK Novi Beograd.

Mandić i Pro Reko u subotu su osvojili su Ligu šampiona, devetu u istoriji kluba, a srpski vaterpolista proglašen je za MVP-ija.

- Postali smo šampioni Evrope! Nakon šest godina provedenih u Reku, želim da vas obavestim da napuštam klub. Dao sam sve od sebe da se na najlepši način oprostim. Hvala ekipi, mojim saigračima bivšim i sadašnjim, hvala vam što smo se u najtežim momentima držali zajedno i pokazali da timskom igrom možemo mnogo, možemo sve! Hvala vlasniku kluba, gospodinu Volpiju što sve ove godine podržava vaterpolo i pokazuje svoju ljubav prema tom sportu. Hvala i predsedniku kluba, Felugu. Ogromna zahvalnosti pripada treneru Gabiju Fernandezu, koji je verovao u mene od prvog trenutka i iskoristio moj igrački potencijal na pravi način - napisao je Mandić na Instagramu.

Mandić je potvrdio da će karijeru nastaviti u Srbiji.

- Karijeru nastavljam u klubu Novi Beograd. Radujem se što imam priliku opet da zaigram u svom gradu, sa svojim prijateljima, na čelu sa trenerom Vujasinovićem sa kojim sam kao njegov saigrač u Partizanu tačno pre 10 godina takođe osvojio Evroligu. Verujem da će okupljanje velikog broja reprezentativaca u beogradskom klubu doneti i jačanje naše srpske reprezentacije. Sama činjenica da možemo da pomognemo budućnost vaterpola i naše dece, za mene predstavlja ogromnu motivaciju i razlog više da istrajem u svojim daljim životnim planovima. Vidimo se opet na bazenu 11. april, da se zajedničkim snagama borimo za nove trofeje - zaključio je Mandić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading