POSEBAN SLOGAN ZA POSEBAN DOGAĐAJ! Beogradski maraton pod parolom - "Bez barijera"
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

 

Beogradski maraton, 34. po redu, održaće se u nedelju sa početkom od 08.00 časova.

Pripreme za jedan od najpoznatijih i najmasovnijih sportskih događaja na ovim prostorima ulaze u završnicu, a prema najavama organizatora sve je spremno da trke za oko 5.000 prijavljenih takmičara, 1.000 maratonaca i 4.000 polumaratonaca, proteknu u najboljem redu.

Na stazama dugim 42 i 21 kilometar dominiraće domaći atletičari, rekorderi i reprezentativci u maratonu i polumaratonu poput Olivere Jevtić, Nore Trklje, Nevene Jovanović, Kristijana Stošića, Milana Mitrovića i nekoliko vrhunskih trkača iz okolnih zemalja.

Foto: Alo/Dejan Briza

Alo! zvaničan partner Beogradskog maratona


Sve takmičare i učesnike Beogradskog maratona osigurava UNIQA osiguranje, koje je zvanično osiguranje ovog događaja poslednjih sedam godina. Osim što podržava maraton, ova kompanija će biti zadužena i za dobru atmosferu i tako učesnicima pružiti dodatni podsticaj da ostvare što bolje rezultate. U sigurno dobrom ritmu trubača i bubnjara, koje će upravo obezbediti UNIQA osiguranje, maratonci i polumaratonci dobiće preko potrebnu podršku sa muzičkih stanica na Brankovom mostu i na Terazijama, u završnici maratonskih trka.

Ovogodišnji Beogradski maraton održaće se pod sloganom „Bez barijera“, a prvi put u istoriji neće biti trke zadovoljstva, umesto koje će, shodno sloganu, biti održana šetnja zadovoljstva za osobe sa invaliditetom.

Alo! kao zvaničan partner Beogradskog maratona biće na licu mesta i izveštavati o dešavanjima sa ulica glavnog grada u nedelju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading