SRBIJA PLAČE, A ONI SE SMEJU Fenomenalan govor zlatne Milice Mandić digao na noge celu naciju
Alo/Vladimir Markovic

Dvostruka zlatna srpska tekvondistkinja Milica Mandić, bila je izabrana da se u ime ekspedicije Srbije iz Tokija, obrati novinarima posle prijema kod predsednika Aleksandra Vučića. emotivnim rečima se obratila svim osvajačima devet srpskih medalja, na prijemu kod predsednika države Aleksandra Vučića.

- Za mene su ove Igre bile posebne po mnogo stvari, ali najveći utisak su ostavile emocije koje je videla tamo i doživela, i požrtvovanost svakog olimpijca tamo. Negde sam pročitala neko je napisao: Srbija plače zato što je kraj, a oni se smeju, jer je bilo veličanstveno. Hvala svima na podršci koja se osetila svakog momenta u ovom kolektivu - rekla je Mandićeva i dodala da će zauvek biti ponosna što je bila deo ovog tima.

- Hvala svakom članu stručnog tima i medicinskog tima. Mislim da smo sa ovih devet medalja opravdali ovo poverenje, a isto tako mislim da je sada vreme da proslavimo. Hvala državi, hvala ministru, hvala predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije - zaključila je Milica Mandić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
beba

11.08.2021 03:18

I sve imaju zahvaljujuci Vucicu, a njegovo ime niko ne izgovara...? Zaista sramno. Tolike pare naucnici ne vide za pola radnog veka.

Lala

11.08.2021 06:28

Ma bravo ljudi, to je uspeh a ne ono što nas bombarduju sa rijaliti programima i ko je pobedio u zadruzi 👏👏👏