SLEDI VELIKI DERBI Selektor i odbojkašice kratko pričali o Keniji, a više o Brazilu
OSS

U skladu sa očekivanjima, naše odbojkašice su lako i ubedljivo pobedile Keniju. Selektor Zoran Terzić je komibinovao sa timom jer je i pre i tokom meča protiv Afrikanki više mislio na duel sa Brazilkama. 

– Kenija je najlakši protivnik u grupi, bilo je poželjno da sve devojke dobiju šansu i odigraju koliko je moguće. Ne mogu da kažem da je bilo sjajno, ali sasvim dovoljno za pobedu bez nervoze. Sigruno je da će sledeće kolo biti sasvim druga priča i najteža utakmica u grupi. Utakmica za prvo mesto, s jedne strane važno, a s druge i pitanje vezano za ukrštanje sa drugom grupom. Da li je bolje ili ne da budemo prvi. Probaćemo da taj neki nivo naše igre podignemo za malo u odnosu na prve dve utakmice koje smo odigrali – rekao je Terzić.

Ana Bjelica želi novi trijumf bez obzira na "matematiku" oko rivala u narednoj rundi.

– Važna pobeda, treća u nizu maksimalnim rezultatom. Znale smo da smo favoriti, ali je trebalo odigrati kvalitetno i na visokom nivou. To smo i odradili, selektor je uspeo da da šansu svim igračicama. Cilj je bio da svi osete teren pred bitnu utakmicu sa Brazilom. Nadam se da ćemo je završiti takođe maksimalnom pobedom i da ćemo učvrstiti prvu poziciju u našoj grupi.

Srbija će u 4. kolu A grupe, u subotu, 31. jula, igrati protiv Brazila od 9.25 časova po našem vremenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Komentari (0)

Loading