A SAD JURIŠ NA MEDALJU Terzić saopštio konačan spisak igračica za Olimpijske igre
Vladimir Marković

Turnir 32. Olimpijskih igara u konkurenciji odbojkašica odigraće se od 25. jula do 8. avgusta 2021. u Arijake areni. Selektor Srbije Zoran Terzić je odabrao odbojkašice sa kojima će posle evropske i svetske titule napasti i olimpijsko zlato. Pre pet godina u Riju naše devojke su bile srebrne.

Na spisku su tehničari: Maja Ognjenović i Slađana Mirković, korektori: Tijana Bošković, Ana Bjelica, libero: Silvija Popović, blokeri: Milena Rašić, Mina Popović i Maja Aleksić, primači: Brankica Mihajlović, Bjanka Buša, Bojana Milenković i Jelena Blagojević.

Seniorke Srbije će prvi meč u A grupi odigrati protiv Dominikanske Republike u nedelju, 25. jula od 7.20 časova po našem vremenu. Srbija će u 2. kolu, u utorak, 27. jula, igrati protiv Japana (7.20), a u 3. kolu, u četvrtak, 29. jula, protiv Kenije (7.20). Seniorke Srbije će u 4. kolu, u subotu, 31. jula, igrati protiv Brazila (9.25), a u poslednjem, 5. kolu, u ponedeljak, 2. avgusta protiv Koreje od 2.00 časa po našem vremenu.

U B grupi će igrati Kina, SAD, Rusija, Italija, Argentina i Turska. Plasman u četvrtfinale izboriće po 4 selekcije iz obe grupe.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading