Saša Zdjelar, Partizan - Radnički Niš, Kup Srbije
FK Partizan
Saša Zdjelar, Partizan - Radnički Niš, Kup Srbije

FK Partizan

Saša Zdjelar, Partizan - Radnički Niš, Kup Srbije, Foto: FK Partizan

Fudbaleri Radničkog i Partizana sastaju se u Nišu u derbiju 2. kola plej-ofa Superlige, dok lider Crvena zvezda gostuje na Banovom brdu ekipi Čukaričkog.

PROČITAJTE JOŠ:

Tim Nenada Lalatovića posle dva uzastopna poraza u Beogradu u samo pet dana, od Zvezde (3:0) i u Kupu Srbije od Partizana (1:0), sada na Čairu čeka crno-bele u borbi za kotu dva.

Jasno je da Radnički ima veliku prednost u odnosu na Partizan, skoro isto kao što ima zaostatak za Crvenom zvezdom, ali bi trijumf izabranika Sava Miloševića dodatno ugrozio drugu poziciju.

Branilac trofeja Crvena zvezda u dobrom raspoloženju ide na Brdo na verovatno najteže gostovanje do kraja sezone, sa ambicijom da skoro pa definitivno stavi tačku na trku za šampionski naslov.

Sa druge strane, Čukarički se grčevito bori za izlazak u Evropu jer mu Mladost "diše za vratom", koja putuje u Novi Sadu na duel sa Proleterom.

U plej-autu je ogromna gužva za očuvanje statusa, Zemun protiv Spartaka traži izlaz iz krize i sa dna tabele, u sličnoj ulozi je i Dinamo potiv Voždovca, a ništa manje neizvesnosti i tenzije neće biti ni u mečevima Bačka - Mačva i Rad - Radnik.