BOGDAN OD SJAJA DO OČAJA Atlanta pobedila i smanjila prednost Bostona u plej-ofu Istočne konferencije (VIDEO)
Foto: AP/Brynn Anderson

Košarkaški Atlante smanjili su prednost Bostona u seriji na 2:1, nakon što su u trećem meču četvrtfinala Istočne Konferencije NBA lige slavili na svom terenu rezultatom 130:122!

Hoksi su odigrali odlično drugu deonicu koju su dobili sa 11 razlike, što se podidara i sa sjajnom partijom srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića u prvom poluvremenu. 

Naime, Bogdan je na odmor otišao sa 15 ubačenih poena, uz dva skoka, tri ubačene trojke i šut 6/6 iz igre. Dakle, bez promašaja! A stigao je da šutira i iz velike udaljenosti, žargonski- sa parkinga! 

JOKIĆ UPISAO NOVI TRIPL-DABL ZA POBEDU DENVERA Nagetsi na jedan trijumf od polufinala Zapada (VIDEO)

Međutim, ono što je čudno jeste to da je Bogdanović u potpunosti stao u drugom poluvremenu i na taj savršen konto dodao je još samo dva skoka i jednu asistenciju.

Na kraju je igrao samo 22 minuta i u poslednjoj deonici umalo nije nokautiran. Razlog - Malkom Brogdon ga je tokom jednog napada udario ramenom u lice. 

Tre Jang je bio najefikasniji u redovima Hoksa sa 32 poena i devet asistencija, dok je Dedžuonte Marej ubacio 25. Bogdanović i Sadik Bej su imali po 15, s tim da je ovaj drugi dodao i osam skokova, dok je Klint Kapela dabl-dabl učinak sa 10 poena i 11 skokova.

Kada je u pitanju Boston, Džejson Tejtum je imao 29 poena i 10 skokova. Markus Smatr ga je pratio sa 24 poena i osam asistencija, Brogdon je imao 17, Braun 15, a Vilijams 14. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading