MARJANOVIĆ IZNENADIO U PORAZU HJUSTONA Za 10 minuta na parketu pružio sjajnu partiju, Memfis ipak prejak
Printscreen

Boban Marjanović radi sve po starom, kad god dobije nekakvu minutažu on je dobro iskoristi. Sada je njegov Hjuston ubedljivo poražen od Memfisa 151:114, a gorostasni centar iz Srbije je igrao deset minuta. Za to vreme je postigao 4 poena, imao je 5 skokova i 2 asistencije. Na kraju nije to mnogo pomoglo Rokitsima koje je sa 30 poena izrešetao Luk Kenard, dok je povratnik na teren Dža Morant imao 18.

Vašington Vizardsi su nastavili borbu za mesto u plej-in turniru pobedom nad San Antoniom 136:124, a Deni Avdija je opet imao dabl-dabl. Kori Kispert sa 26 poena, Delon Rajt sa 24 i Kristaps Porzingis sa 23 su bili efikasniji od njega, ali je momak sa Kosova uspeo da postigne 21 poen uz 11 skokova i 5 asistencija i bio je najbolji na terenu. 

VEŽITE SE, POLEĆEMO Boban Marjanović postaje pilot? (VIDEO)

U direktnom okršaju za mesto u plejofu Oklahoma je ponovo igrala bez Alekseja Pokuševskog i izgubila je. Los Anđeles Lejkersi predvođeni sjajnim Entonijem Dejvisom sa 37 poena i 15 skokova uspeli su da pobede 116:111. Važnu pobedu u borbi za doigravanje imao je i Čikago koji je sa 124:96 bio bolji od Portlanda. Zek Lavin je dao 33 poena i imao je 8 asistencija, a nekadašnji centar Budućnosti Nikola Vučević je uz 23 poena upisao 15 skokova i 4 asistencije. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading