SRBIN NIJE BRILJIRAO Bogdanović zabeležio jednocifren učinak u porazu Atlante od Niksa (VIDEO)
Tanjug/Ap

Atlanta Hoksi poraženi su od strane Njujork Niksa na domaćem terenu, 122:101. 

Katastrofalan početak utakmice ekipe Nejta MekMilana na kraju ih je i koštao pobede. Već sredinom prve četvrtine gubili su 20 razlike, a ta prednost bila je još veća tokom ostatka prvog poluvremena.


Tračak nade za Hokse pojavio se krajem treće četvrtine kada su prišli na pristojnih -11, ali nije bilo ni naznaka, a ni snage za potpuni preokret. Niksi su meč mirno priveli kraju, a ovo je njihova peta pobeda na poslednjih šest mečeva i postaju ozbiljan konkurent u borbi za plej-of.

Sa druge strane, Atlanta itekako može biti zabrinuta i za mesto koje vodi u plej-in, pošto su za sada na dva poraza manje od Čikaga, ali partijama toplo-hladno vrlo lako mogu završiti ispod pomenutih.



Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović meč je završio sa osam poena i po tri skoka i asistencije, a najefikasniji u Atlanti bio je Hanter sa 20 poena. 

Na drugoj strani, Džejlen Branson standardno je bio igrač sa najviše poena (28), dok je dabl-dabl ostvario Džulijus Rendl koji je meč završio sa 25, te 11 skokova. 

Filadelfija Seventisiksersi uz veliko igranje sa sudbinom porazili su Klivlend Kavalirse rezultatom 118:112.

GOTOVO JE Jokić dobio veliko pojačanje

Ekipa Doka Riversa odlično je otvorila utakmicu i preko 20 poena prednosti stekli su već polovinom prve četvrtine, a razlika je tokom prvog poluvremena u jednom momentu išla i do ogromnih +28.

Prednost su Siksersi održavali i u nastavku, iako je Klivlend uspeo da "normalizuje" minus i priđe na 17 razlike pred ulazak u odlučujući kvartal.

Topila se prednost domaćih i tokom poslednjih 12 minuta, a Kavsi su se na dva minuta do kraja trojkom Mičela niotkuda stvorili na dva poseda zaostatka (112:106). Nakon promašaja i jednih i drugih Džeret Alen je još više približio svoj tim ka neverovatnom preokretu (112:108), a Klivlend je imao još jedan napad kako bi prišao na posed zaostatka, međutim ne iskoristivši ga meč je praktično završen.

Mičel, Mobli i Garland kombinovano su postigli 73 poena, ali je ostatak ekipe gostiju odigrao dosta ispod proseka. Džoel Embid predvodio je pobednički tim sa 29 poena i 14 skokova, dok je Džejms Harden takođe ostvario dabl-dabl, ali sa asistencijama, kojih je pored 19 poena zabeležio 12.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading