GRK JE IMAO SVOJ ŠOU Janis Adetokumbo je brutalnom partijom vodio Milvoki do pobede (VIDEO)
EPA/CJ Gunther

Milvoki je na krilima reprezentativca Grčke Janisa Adetukomba slavio, a kao domaćini bili su sigurni i Oklahoma nad Klivlendom sa 112:100, Majami nad Orlandom 110:105, a Minesota je trijumfovala nad  Memfisom sa 111:100 i na taj način im nanela peti poraz u nizu. 

Ekipa Milvokija je već u prvom poluvremenu ubacila više od 80 poena, pa već tada nije bilo mnogo dileme oko pobednika!  Fenomenalni Janis Adetukombo je ponovo bio blizu tripl dabla sa čak 41 postihnutim poenom uz 12 skokova i 5 asistencija. 

Džru Holidej ga je pratio sa 23 poena, dok je Krisa Midlton upisao 17 poena,  dok je Pet Konaton je pogodio četiri trojke. U timu Indijane najefikasniji je bio Majlis Tarner sa 24 poena, a Badi Hild je ubacio pet trojki iz sedam pokušaja, pa je meč završio sa 22 postignuta poena!

BOBI IGRAO Poraz košarkaša Hjustona od Klivlenda, Marjanović četiri poena

Posle petog poraza u nizu Memfis je na tabeli Zapada sa tri pobede u zaostatku za liderom, Jokićevim Denverom, koji večeras u duelu sa Filadelfijom ima šansu da uveća prednost. 

Sjajnom timskom igrom Minesota je vođstvo  samo uvećavala iz četvrtine u četvrtinu za konačnu ubedljivu pobedu. Predvodio ih je Entoni Edvards sa 25 postignutih poena. U Memfisu je Dža Morant ponovo bio najefikasniji igrač meča ostvarivši novi trostruki dvocigren učinak sa 27 poena uz 11 asistencija i deset uhvaćenih lopti.

Majami je pobedio Orlando sa 110:105, a predvodio ih je Džimi Batler sa 29 postignutih poena. Nažalost, srpski mladi as Nikola Jović je i dalje na listi povređenih igrača Majamija i nije ulazio u igru.

Stef Kari je u pobedi Golden Stejta nad Torontom brojao do 37 poena, a osim 11 asistencija, ostvario je i sedam skokova. Njegov partner u napadu, Klej Tompson zaustavio se na 28 poena i osam uhvaćenih lopti i kad se tome doda da je Džonatan Kuminga pogodio četiri trojke! Ekipa Stiva Kera realizovala 55,6 odsto šuteva iz igre. Toronto nije imao šanse, bez obzira na 28 poena Freda Vanvilta. 

Utakmice NBA lige:

Indijana - Milvoki 131:141
Minesota - Memfis 111:100
Majami - Orlando 110:105
Oklahoma - Klivlend 112:100
Golden stejt - Toronto 129:117

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading