DONČIĆ ŠOKIRAO AMERIKANCE Svi pričaju o onome što je rekao na konferenciji za medije (VIDEO)
AP Photo/Brandon Wade

Luka Dončić je novim tripl-dalbom uz 34 postignuta poena nosio Maverikse do pobede nad Nju Orleans Pelikansima u noći iza nas.

Dončić se ovih dana loše osećao, ali je uspeo da se oporavi i da odigra veoma dobar meč i zabeleži 55. tripl-dabl u karijeri. 

-Bio sam malo prehlađen ovih dana, možda su me malo i alergije mučile pa sam dobio neke lekove i već se osećam bolje, pogotovo danas. Juče mi je bilo dosta lošije. Da li ću igrati protiv Oklahome? Videćemo - poručio je Dončić nakon utakmice.

U DENVERU PROGOVORILI SRPSKI Jokićev klub se oglasio i poslao svim Srbima lepu poruku (FOTO)

Dončić ima još jednu fantastičnu sezonu gde u proseku ima 34 poena, 8,8 skokova uz 8,7 asistencija na 50,1% šuta iz igre u svojoj petoj sezoni u NBA ligi pa je samim tim i MVP kandidat.

Srpski centar Nikola Jokić takođe igra fenomenalno i beleži 25,3 poena, 10,8 skokova i 9,5 asistencija uz to je Denver i prvoplasiran na Zapadu pa je Luka upitan koliko prati ostale MVP kandidate.

-Pa i ne pratim nešto, pogledam nekoliko NBA utakmica, a Evroligu gledam više nego NBA. Ukoliko je na televiziji dobra NBA utakmica, sigurno ću je pogledati - rekao je Dončić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading