DŽOKER SE NE ŠALI Jokić i Denver razbili Portland, Srbin na korak od novog tripl-dabla
Foto: AP/AP Photo/David Zalubowski

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Portland 120:107, uz novu, sjajnu partiju Nikole Jokića, kojem je i ovoga puta, samo 3 skoka nedostajala za novi tripl-dabl. 

Srpski centar je upisao  29 poena, 11 asistencija i osam skokova. Posle nove pobede Denver deli sa Memfisom prvo mesto na tabeli Zapada sa 20 pobeda i 11 poraza.

Nagetsi su odlično ušli u meč i odmah stekli prednost. Ali, posle prve deonice, usledio je pad u igri, pa su gosti na kraju poluvremenu poveli. Po povratku sa velike pauze, Denver je dobio treću deonicu 35:16 i napravio ubedljivu prednost koja se održavala do kraja.

TRINKIJERI POLUDEO PRED DOLAZAK U BEOGRAD Bivši trener Partizana isključen (VIDEO)

Nikola Jokić je ponovo bio najbolji pojedinac na parketu, i to, sa 29 poena, 11 asistencija i osam skokova. Pratio ga je Džamal Mari, koji je u velikom usponu forme, sa 25 poena, 12 asistencija i osam skokova. Majkl Porter Džunior je ubacio 18 poena, Kentejbijus Koldvel-Pop 14, a Eron Gordon 13 poena. 

Prva zvezda Portlanda Demijan Lilard je upisao34 poena, Džerami Grant je zabeležio 20 uz sedam skokova, Anferni Simons je stao na 14, kao i Džoš Hart koji je uhvatio i 11 skokova. Jusuf Nurkić je poslednji dvocifreni kod Blejzersa sa 11 poena.

Denver je prvi na Zapadu sa 19-11, iznad Memfis grizlisa sa istim skorom. Naredni rival su u božićnom danu Finiks sansi. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading