UBEDLJIV PORAZ MAJAMIJA Jović ponovo starter, igrao dobro, ali je Klivlend demonstrirao silu (VIDEO)
Tanjug/Ap

Srbija polako dobija novu zvezdu u NBA ligi, gde je Nikola Jović i treću uzastopnu utakmicu počeo u prvoj postavi, međutim, njegov Majami je poražen od Klivlenda sa 113:87, dok je naš košarkaš imao pravu ol-araund partiju.

Joviću je ovo treća uzastopna partija gde on počinje utakmicu i gde ima nešto zapaženiju ulogu. Ipak, ono što je sada falilo jeste nešto bolji procenat šuta iz igre, pošto naš košarkaš nije baš briljirao - imao je 2/7. 

Nikola Jović je postigao sedam poena, ali je pored toga imao i četiri skoka i pet asistencija, što dovoljno govori da se više orjentisao ka saigračima.

DENVER BEZ JOKIĆA SRUŠIO DONČIĆA Nagetsi bez Srbina savladali Maverikse, Luka se zaustavio na broju 22

Pored Jovića, ni ostali igrači nisu bili nešto preterano šuterski raspoloženi, o čemu govori i krajnji rezultat. Već druga deonica je bila nagoveštaj totalnog "blouauta", jer je Klivlend već tada otišao na 17 poena prednosti. 

Kasnije su tu razliku uvećali, a najraspoloženiji u dresu Kavalirsa bio je Darijus Garland sa 25 poena, dok je Čedi Osman imao samo pet manje. Kod Majamija je jedini raspoložen bio Bam Adebajo sa 21 poenom. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading