KOLAPS LEJKERSA Ekipa Lebrona Džejmsa doživela i peti poraz, Minesota slavila
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Slavni Los Anđeles Lejkersi ni iz petog pokušaja nisu uspeli da dođu do pobede na koju će morati još da čekaju, barem do narednog meča kada igraju sa Denverom na svom terenu. Prethodne noći i Minesota je bila prevliki zalogaj za Lebrona Džejmsa i družinu koja posle gostovanja u Mineapolisu i poraza 111:102 ima skor 0-5. 

Uz Lejkerse još je samo Sakramento bez pobede ove sezone u četiri odirane utakmice.

Gosti su bili oslabljeni protiv Timbervulfsa za Entonija Dejvisa što su centri domaćeg tima Rudi Gober i Karl Entoni Tauns maksimalno koristili i nanosili najveću štetu u reketu "Jezerašima".

Francuz je meč završio sa 22 poena i 21 koko, dok je Tauns doneo Minesoti 21 poen i 8 uhvaćenih lopti. 

Blistao je još jednom Entoni Edvards sa 29 poena od kojih je 16 ubacio u trećoj deonici kada je bio neuhvatljiv za odbranu Lejkersa, inače bolji deo tima gostiju, prema rečima Lebrona Džejmsa. 

KAKVA DRAMA U BOSTONU Dvojac dao Seltiksima 82 poena, vicešampion izgubio u produžetku (VIDEO)

"Kralj" je bio najefikasniji kod gostiju sa 28 poena, za tri je šutirao 1/6, ali su Lejkersi zbirno bili napadački vrlo nesigurni o čemu svedoče i 22 izgubljene lopte koje su dovele do 25 direktnih poena za protivnika.

Interesantno je da je Rasel Vestbruk prvi put još od "ruki" sezone počeo meč sa klupe, platio je ceh krajnje lošim partijama u povoju sezone, međutim pokazao je da u njemu ima još baruta i energije da vodi najveće bitke - meč je završio sa 18 poena.

- Mislim da nam je napad trenutno najveći problem i a nam zadaje to mnogo muke. Defanzivno, još jednom, imali smo dobar plan, bili smo konkurentni i stvorili sebi šansu, ali nekoliko poseda tamo, nekoliko poseda ovamo nisu išla u našu krist, ali idemo dalje - poručio je Džejms posle još jednog poraza.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading