KLIPERSI IMAJU BRUTALAN NIZ Loša partija Lejkersa, Vestbruk odigrao utakmicu za zaborav
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

To je osma pobeda u nizu za tim Tajrona Lua protiv "jezeraša" koji nemaju pobedu u ovim duelima još od popularnog "mehura".

Da li su Klipersi pobedili ili Lejkersi izgubili – pitanje je. Velika odgovornost je na bekovskoj liniji koja je imala katastrofalno šutersko veče. Rasel Vestbruk nije pogodio niti jedan od 11 uzetih šuteva i po prvi put od 2016. godine završio meč bez pogođenog šuta iz igre. 

Na njegovu katastrofalnu partiju su se nadovezali Patrik Beverli (1/7) koji u uvodna dva poraza Lejkersa ima više faulova nego poena (devet naspram osam) i Kendrik Nan (0/7).

KAKAV GEST MEGE Evo kako je bivši klub poželeo sreću Nikoli Joviću na startu NBA lige (VIDEO)

Primetna je i razlika u mentalitetu između dve ekipe i dok se Vestbruk bunio što ulazi sa klupe i krivio to za povredu koju je doživeo, Kavaj Lenard je na drugoj strani insistirao da uđe sa klupe dok se ne vrati u punu fizičku spremu.

Bio je to prvi put od 2013. i 547 mečeva u nizu kao starter da Lenard počinje sa klupe, a isti je završio sa 14 poena i sedam skokova. Za Kliperse je debitovao Džon Vol sa 15 poena, četiri skoka i tri asistencije, a identičan poenterski učinak je imao Pol Džordž. Po 14 poena su dodali sa klupe Markus Moris i Ivica Zubac, a hrvatski centar je imao i 17 skokova.

Kod Lejkersa se istakao Luni Voker sa 26 poena, Entoni Dejvis sa 25 poena i osam skokova, dok je Lebron Džejms imao dabl-dabl učinak sa 20 poena i 10 skokova. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading