ČEKAJU NEJPIRA, A IMAJU I REZERVNI PLAN  Zvezda pronašla drugog igrača?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda što pre želi da reši pitanje plejmejkera, pa je tako naciljala još jednog NBA igrača - Ajzeu Tejlora (28).

Kako se navodi crveno-beli i dalje čekaju prvog pika, Šabaza Nejpijera, ali su se pregovori sa njim otegli i još uvek nisu dobili odgovor od doskorašnjeg igrača Zenita koji se vraća na teren posle duge pauze zbog povrede. Kako ne bi gubili vreme u slučaju da odgovor bude negativan, pronašli su drugo rešenje.

Tejlor nije odabran na draftu 2016. godine, ali je ostao da se bori za mesto u najjačoj ligi sveta i u tome je uspeo. Igrao je za Hjuston i Atlantu. Nije bio zadovoljan minutažom, pošto su ga slali u svoje filijale, pa je odlučio da ode "preko okeana".

LOJD U MONAKU Sarađivaće sa nekadašnjim trenerom Crvene zvezde i zna da može ostvariti velike snove

Došao je u Makabi Rišon i tamo odigrao odličnu sezonu, prosečno je beležio 17 poena i 4,3 asistencije po meču to je privuklo pažnju španske Mursije. U Španiji se fantastično pokazao, davao je prosečno 15,2 poena i 3,4 asistencije i izabran je u drugu petorku ACB lige.

Crveno-beli doveli su Nemanju Nedovića, Džona Holanda, Filipa Petruševa, Hasana Martina, Bena Bentila i Dalibora Ilića za sada i traže rešenje na poziciji organizatora igre. Nejpier ili Tejlor? Ili možda neko treći? Odgovor će stići vrlo brzo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading