UHVATI ME AKO MOŽEŠ Devojka uletela na teren, a pogledajte reakciju obezbeđenja (VIDEO)
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Trenutni rezultat je 2:2 između ove dve ekipe. 

Minesota je uspela da uzme meč broj četiri zahvaljujući sjajnoj igri njihovog centra Karla Entonija Taunsa koji je isporučio 33 poena i pogodio ključna slobodna bacanja. 

Karl Entoni Tauns je ubacio 33 poena, uhvatio 14 skokova, a uz to imao i 3 asistencije i 6 izgubljenih lopti, Entoni Edvards je meč završio sa 24 poena, 17 je imao Beverli, 16 Meklaflin, a 12 Vanderbilt.

UHVATI ME AKO MOŽEŠ Devojka uletela na teren, a pogledajte reakciju obezbeđenja (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

U redovima Memfisa, 34 poena je postigao Dezmond Bejn, 24 Dilon Bruks, 15 Brendon Klark, 13 Tajus Džons, a 11 Dža Morent uz čak 15 asistencija i samo 2 izgubljene lopte.

NE POMAŽE NI DONČIĆ Gober presudio Dalasu u završnici meča (VIDEO)

Naredni susret igra se u Tenensiju u noći između srede i četvrtka. 

Međutim, nesvakidašnji detalj sa meča desio se na početku drugog poluvremena kada je jedna devojka pokušala da uleti na teren. Ali, obezbeđenje je bilo oprezno i u sekundi je reagovalo i uhvatilo osobu na samom parketu. 

Utakmica između Memfisa i Minesote je ove godine na meti aktivista više nego bilo kada ranije. Setimo se da je jedna osoba pokušala da se lepkom zalepi za parket, druga da se lancima veže za koš, a sada je jedna devojka pokušala da utrči na teren.

Pogledajte u video snimku kako je to izgledalo. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading