DŽABE NESTVARNI JOKIĆ, DŽABE ČETVRTI TRIPL-DABL U NIZU! Srbin ponovo nije imao pravu podršku, Memfis igra ozbiljnu košarku! (VIDEO)
Tanjug/Ap

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na svom terenu u noći između petka i subote od ekipe Memfisa sa 118:122. Ekipi iz Kolorada nije pomogla ni sjajna partija Nikole Jokića.

KAKVA REAKCIJA! Trener sprečio Jokića da napravi veliki skandal! (VIDEO)

Hteli to da priznaju ili ne, ali Jokić igra u ekipi u kojoj nema adekvatnu pomoć saigrača. Kada jedan čovek ostvari četvrti vezani tripl-dabl i to sa prilično dobrim brojkama - 26 poena, 11 skokova i 12 asistencije uz šut iz igre 11/16, bilo bi logično da ta ekipa pobedi. Međutim, to nije slučaj sa Denverom već po ko zna koji put ove sezone.

DŽABE NESTVARNI JOKIĆ, DŽABE ČETVRTI TRIPL-DABL U NIZU! Srbin ponovo nije imao pravu podršku, Memfis igra ozbiljnu košarku! (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Nagetsi imaju sreće da je na kraju bilo "samo" četiri razlike jer su gosti išli i do 14. Treća deonica prelomila je i odlučila pobednika. Denver je u jednom trenutku uspeo i da povede, ali su Grizlisi dodali gas i pokazali zašto su jedan od kandidata za titulu ove sezone.

Najefikasniji igrač utakmice bio je ko drugi nego Dža Morant koji je ubacio nestvarnih 38 poena, a pratio ga je Dientoni Melton sa 23. Kod Denvera Vil Barton imao je 27, dok je pomenuti Jokić ubacio 26.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading