NIJE HTEO DA PREĆUTI Bogdanović se hitno oglasio i otkrio veliku tajnu
EPA/Erik S. Lesser

Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović je konačno progovorio o trejdu iz Sakramenta u Atlantu. Reprezentativac Srbije je za američki Njujork Tajms opisao kako je sve izgledalo u danima kad se preselio iz Kalifornije u Džordžiju. 

- Pre nego što je sve počelo, obavio sam razgovor sa Kingsima, želeo sam da ostanem, jer su mi se kultura i sve ostalo, odnos sa saigračima, dopalo. Osećao sam da su voleli da igraju sa mnom. I osećao sam da smo mi tamo nešto napravili. Ali onda su otpustili Divca, održali su potom sastanak sa svima, sve je izgledalo u redu i rekao sam da ne razmišljam o odlasku - rekao je Bogdan.

Nastavio je Srbin ispovest...

- Ne kažem da sam tamo bio zbog Vlada, ali održi se sastanak, a zatim bum, niko ništa ne govori i promene se dešavaju. Rekao sam: "Nešto se događa". Vlasnik mi je rekao da žele da zadrže tim, ali da bi možda nešto trebalo da se menja, novi početak, itd. Potom sam bio u Srbiji, trenirao, tokom leta nisam razgovarao ni sa kim osim sa saigračima iz Kingsa. Nisam znao šta će se dogoditi. I onda su oni želele da me trejduju i rekao sam: "Okej, ne žele me" - Zašto uopšte razmišljam o tome?. Želeo sam da pronađem najbolju opciju za mene i moju porodicu. Hoksi su mi savršeno odgovarali - zaključio je Bogdanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading